Stołówka

Chcąc sprostać Państwa wymaganiom opracowaliśmy menu zmieniające się co trzy tygodnie. Dania obiadowe proponowane przez Werona – catering są urozmaicone i przygotowywane tylko z najlepszych produktów, od stałych, pewnych dostawców.

Oferując Państwu posiłki jesteśmy pewni, że spełniają one najwyższe normy żywieniowe.  Nasi kucharze mający wieloletnią praktykę dokładają wszelkich starań, by posiłki były jak najlepsze… bo spożywanie posiłku stanowić ma przyjemność…

Oferowany przez Nas obiady dostępne są w następujących cenach:
9,00 zł – pełny obiad
8,50 zł – II danie
10,50 zł – obiad pełny na wynos
9,50 zł – II danie na wynos

Na terenie miasta Bełchatów cena obiadu pełnego z dowozem wynosi:
10,50 zł + 6 zł – pełny obiad (jeden obiad)
10,50 zł + 5 zł – pełny obiad (dwa obiady)
10,50 zł – pełny obiad (trzy i więcej)

Zamówienie można złożyć pod numerem telefony 504 488 388

Godz. otw. stołówki ul. Budryka 7: 1100 – 1800 – od poniedziałku do piątku

Godz. otw. stołówki ul. Budryka 7: 1100 – 1600 –  soboty

( w weekendy obiadów na terenie Bełchatowa nie dowozimy )


Godz. otw. stołówki ul. Słowackiego 8: 1100 – 1600 – od poniedziałku do piątku


20.01.2020r. (poniedziałek) polecamy:

ZUPY:

– Żurek z białą kiełbasą
– Kalafiorowa z kaszą

II DANIE: 
DANIE DNIA: Spaghetti w oliwie z oliwek z kurczakiem i pieczarkami
– Kotlet schabowy
– Karkówka z cebulką i majonezem
–  Kurczak w sosie meksykańskim
–  Tarta z pieczarkami i boczkiem
–  Ryż zapiekany z jabłkiem, cynamonem i bitą śmietaną

DODATKI:

– Ryż z warzywami
–Zestaw surówek
–Kasza jęczmienna

21.01.2020r. (wtorek) polecamy:

ZUPY:

– Pomidorowa z ryżem
– Barszcz ukraiński z ziemniakami

II DANIE: 
DANIE DNIA: Kurczak curry z ryżem
– Kotlet schabowy
– Stek z pieczarką i cebulką
–  Paluszki drobiowe w sosie
–  Krokiety z mięsem
–  Pierogi leniwe okraszane masełkiem z bułką tartą

DODATKI:

– Kasza gryczana
–Zestaw surówek
–Ryż
–Kapusta biała zasmażana

22.01.2020r. (środa) polecamy:

ZUPY:

– Jarzynowa z kaszą
– Zupa cebulowa z grzankami

II DANIE: 
DANIE DNIA: Schab w sosie pieczarkowym
– Kotlet schabowy
– Wątróbka wieprzowa
–  Makaron penne z kurczakiem w sosie szpinakowym
–  Pierogi po zbójecku z zasmażką
–  Knedle ze śliwką polane masełkiem z bułką tartą

DODATKI:

– Kluski śląskie
–Zestaw surówek
–Ryż
–Buraczki zasmażane

23.01.2020r. (czwartek) polecamy:

ZUPY:

– Grochowa z ziemniakami
– Ogórkowa z ryżem

II DANIE: 
DANIE DNIA: Klopsiki w kapuście
– Kotlet schabowy
– Łopatka duszona w sosie
–  Filet z kurczaka w płatkach kukurydzianych
–  Placuszki z kurczakiem i pieczarkami
–  Kluski parowe z przecierem owocowym

DODATKI:

– Kasza jęczmienna z boczkiem i cebulką
–Zestaw surówek
–Ryż
–Kapusta czerwona na ciepło

24.01.2020r. (piątek) polecamy:

ZUPY:

– Pieczarkowa z kaszą jęczmienną
– Owocowa z makaronem

II DANIE:
DANIE DNIA: Ryba sote po grecku
– Kotlet schabowy
– Placek po węgiersku
– Filet z kurczaka nadziewany żółtym serem i szynką
– Dorsz w panierce
– Pierogi truskawkowo-serowe z siadłą śmietanką

 DODATKI:
–Zestaw surówek
– Ryż żółty
–Kasza gryczana

25.01.2020r. (sobota) polecamy:

ZUPY:

– Krupnik
– Kapuśniak z ziemniakami

II DANIE:
DANIE DNIA: Kurczak w sosie porowo-pieczarkowym
– Kotlet schabowy
– Klopsiki w sosie pomidorowym
– Filet po parysku
– Naleśniki z serem, rodzynkami i musem owocowym

 DODATKI:
–Zestaw surówek
– Kasza jęczmienna

Życzymy Smacznego !!!

 

Powered by WordPress | Designed by: Email Search