Przyjęcia komunijne

Przyjęcia komunijne

Menu 

Obiad:
– Rosół z makaronem;
– Kotlet schabowy panierowany;
– Kotlet mielony zwykły i nadziewany pieczarką;
– Zrazy;
– Pieczeń;
– Szaszłyk;
– Kluski śląskie, ziemniaki, sos;
– Surówki(trzy rodzaje);
– Kompot

Dodatki:
– Deser lodowy;

– Owoce, cukierki;
– Kawa parzona, rozpuszczalna, śmietanka;
– Herbata

Zakąski:
– Wędlina lub galantyna z kurczaka;
– Sałatka po węgiersku;
– Sałatka z selera;
– Rolmopsy śledziowe;
– Ryba w zalewie octowej;
– Galaretki z drobiu;
– Pieczywo

Dania gorące (3 do wyboru):
– Gołąbki;
– Danie chińskie z ryżem;
– Flaki;
– Udka, pieczarki, frytki;
– Boeuf Stroganow;
– Kotlet de volaille z kalafiorem;
– Barszcz czerwony z krokietami

Powered by WordPress | Designed by: Email Search